fbpx

Blindaid

PROJECT DESCRIPTION

This 1500 sq/ft office refurbishment had it all!! We stripped the building back to the core structure including excavating the concrete foundations. Thereafter, an all-new HVAC and MEP engineering systems, new fully compliant washroom facilities and a full office fit-out were completed to give this fantastic charity a bright and colourful office interior.


In the open plan office, long bench-style desks and individual height adjustable desks were chosen to maximise sit-stand working. A full-height full-width storage wall was installed around the central core structure to maximise storage in a very small footprint. These units take all the charities oversized storage items, deliveries and paper filing and are finished in white with green coloured brail-inspired graphics. We also opened out the front of the building, creating a bright new light-filled entrance café space and meeting spaces, where splashes of Magenta inside contrast sharply with a new sky-blue coloured frontage.

project gallery

Contact us today:
020 7971 1132

FEATURED PROJECTS